Post by imnerrimuldi on Mar 9, 2022 8:52:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Английский язык. Учить слова ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Английский язык. Учить слова IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczone złoto ▞▞▞
▞▞▞ Английский язык. Учить слова 2022 version ▞▞▞
Jestem fanem tej aplikacji, obecnie nauczyłem się ponad 3000 słów. Chciałbym, abyś dodał „Tryb zaawansowany”, aby zobaczyć słowa nie tylko przetłumaczone, ale także wyjaśnione w języku angielskim. Możesz użyć do tego publicznie dostępnych interfejsów API.
Najlepsza aplikacja do nauki słówek. Możesz dodać własne słowa, a Reword pomoże Ci je zapamiętać.
To bardzo wysokiej jakości produkty. Mogę jeden polecić
Aplikacja jest doskonała! Deweloperzy reagują niemal natychmiast po każdej reklamacji. Dobra robota!)
Английский язык. Учить слова Ta’lim adp
Английский язык. Учить слова Pendidikan oza
A jak patrzeć na już wyuczone słowa?
Программа платная, почемуя выучила 25 слов i оно выбило что либо плати либо уходи
To jest dla mnie przydatne. Wielkie dzięki
Game Matematika - Penjumlahan, Pengurangan Pendidikan zmld
Najlepsza ! ! ! I każda wersja lepsza niż poprzednia !!!!
Brak urdu ;(
Это, возможно, лучшая программа на рынке своего рода! Но есть несколько недочёты: При поиске слов через ActionBar, если слово не найдено в словарях, хотелось бы иметь возможность добавления этого слова из Google Translator или из какого-нибудь онлайн словаря. (Сейчас я это делаю вручную) Кроме того, помимо добавления слова в категорию через ContextMenu, хотелось бы иметь возможность перейти прямо на карточку этого слова, если оно уже, скажем, добавлено в «свои слова». Тогда можно будет не только увидеть перевод этого слова, но и примеры, i прослушать озвучку. Nie ma wątpliwości, że w serwisie ReWord, Google Translator i w języku angielskim, w języku angielskim.
Приложение хорошее, но когда много слов на одну букву очень тяжело запомнить. Исправьте пожалуйста.
Jedna z najlepszych aplikacji do nauki nowych słów
najlepsza aplikacja dla mnie teraz: nic mniej, nic więcej..
Niesamowita aplikacja, dzięki której nauczyłam się już 500 nowych słów. Wielkie podziękowania dla twórców.
Dobra aplikacja, ale oto pytanie: dlaczego cena subskrypcji każdego dnia jest inna?
Предупреждайте что это демоверсия!
Świetne aplikacje do nauki słów
Aplikacja staje się lepsza. Najlepszy wybór do nauki słówek Chcę też aplikację na język węgierski. P. S.: czasowniki lota mają błędny akcent, który nie pasuje do wymowy.
Niesamowity! Pierwsza stawka! Niezwykle garść aplikacji! Wspaniała robota!
Английский язык. Учить слова शिक्षा pyn
To dobra aplikacja do podkładu. Podobało mi się to👍.
Английский язык. Учить слова Izobraževanje wzfd
To naprawdę dobra aplikacja dla osób, które chcą uczyć się języka.
После обновления исчезла платная подписка
на первом экране в самом низу реклама, хоть и своих же приложений (читалка, и недавно появилась вторая с какими-то мемами) но это реклама, а я платил за ее отсутствие.
Najlepsza aplikacja, to smutne, że ma limit czasowy, ale nadal jest najlepszą aplikacją
Reword jest dobry! Pozwala mi to na dokonywanie własnych wyborów dotyczących tego, w jaki sposób chcę się uczyć i wybieranie z dowolnej kategorii! gorąco polecam
Niesamowita aplikacja do nauki języka angielskiego. Kupiłem pełną wersję i ciesz się nią! Stukrotne dzięki!
Английский язык. Учить слова Ta’lim gtf
Dobra aplikacja do nauki nowych słów
Naprawdę dobra aplikacja, warta twojego czasu.
Świetny! Właśnie tego potrzebuję. Możesz stworzyć własną kategorię i dodawać słowa, co chcesz
Zadowolony z aplikacji. Kupiłem nawet wersję bez reklam. Dałbym 4,5 gwiazdki, ale do wyboru są tylko 4 lub 5. Dlaczego nie dałem 5 gwiazdek?A oto dlaczego - jeśli słowo ma kilka angielskich tłumaczeń, to podczas pisania odpowiedź jest uważana za poprawną tylko wtedy, gdy wszystkie znaczenia słowa są wpisane w polu odpowiedzi. A to na przykład 10 słów i to w określonej kolejności. Ale mimo wszystko dzięki programistom.
1. Byłoby super, gdyby dodać wizualny tryb uczenia się, który umożliwiałby ładowanie obrazów (tylko online) dla danego słowa/czynności w celu powiązania znaczenia z jego wizualną reprezentacją; 2. Naprawdę potrzebuje więcej przykładów, ponieważ słowa w danym kontekście są łatwe do zapamiętania. Kupiłbym nawet edycję PRO z mnóstwem przykładów użycia słów.
Angielski łatwy z ReWord