Post by imnerrimuldi on Mar 9, 2022 8:49:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TSUMUGU LOGIC ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TSUMUGU LOGIC IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzene všetky ▞▞▞
▞▞▞ TSUMUGU LOGIC 2022 version ▞▞▞
Úvodný oblúk je príliš dlhý, ale páči sa mi celková atmosféra tejto hry
Vrelo odporúčam túto hru pre tých z vás, ktorí milujú záhady, ale nechcete tráviť príliš veľa času hrami alebo románmi, pretože ste príliš zaneprázdnení každodennou prácou. také jedinečné hry so zaujímavým príbehom a výberom, vyostrenie tvoje dedukcie a dám ti nečakaný koniec, z ktorého mi spadne čeľusť🤣👏👏
Potrebujem pomoc prosím! Momentálne som pri epizóde 40, kapitole 6, a vyskytol sa problém, príbeh sa zastavil uprostred, v časti, ktorú sa Mirei chystá spievať. Nemôžem pokračovať, obrazovka jednoducho zamrzne. Nemôžem ani otvoriť Menu alebo tlačidlo Návrat. Pokúsil som sa zatvoriť aplikáciu a znova ju otvoriť, ale stále sa to stalo. Prosím, opravte to!
Foot Clinic - ASMR Feet Care የሚና ጨዋታዎች hveh
páči sa mi príbeh a moja obľúbená postava v tejto hre je ofc tsumugu!! Tiež sa mi páčia všetky postavy v tejto hre a tiež ich dizajn^^ pomáha mi to zobudiť ma každé ráno a tiež nie je problém si to zahrať!! Ale ak váš internet/linky sú pomalé, možno máte trochu problémy s hraním, pretože táto hra nie je offline táááák yeahhh
Úprimne povedané, toto je jedna z najlepších hier od SEEC, ktoré som hral (vždy milujem ich hry, najmä ich hry na riešenie prípadov. Vždy robia zápletky veľmi zaujímavé a nepredvídateľné). Postavy majú výraznú a zaujímavú osobnosť, dej je zábavný a je v ňom aj dobré napätie. Je tiež super zábavné riešiť prípady.Upraviť: možno budete chcieť dokončiť skutočnú cestu pre kapitolu 8, odvtedy bude všetko oveľa zaujímavejšie. Nečakal som temný zápletkový zvrat lol
Bolo to také zaujímavé, príbeh sám o sebe je neporovnateľný s jeho predchodcami a funkcie hry sú jednoducho úžasné ❤️🥺
Úžasné
Nemôžem uveriť, že som si skutočne myslel, že si budete môcť vybrať svoj romantický záujem, na základe obalu hry som si myslel, že to bude premenlivé. Okrem toho je systém lístkov dosť všeobecný, musíte počkať, pokiaľ nechcete platiť. Po chvíli to začne byť otravné, ale je to celkom dobrá hra.
veľmi sa mi to páči
Prvých niekoľko kapitol je trochu nudných, ale ku koncu je to celkom dobré
Vlastne dobrá románová hra
Milujem to!
TSUMUGU LOGIC სათავგადასავლო fghe
som takmer hotový s hrou a som pri poslednej kapitole! Som nadšený, že uvidím, aký bude koniec tohto ngl. Tiež milujem všetky postavy a stal som sa pripojený k ako 4 rýchle lmao. DÚFAM: že toto nakoniec dostane anime, pretože by som RÁD RÁD, keby toto získalo viac pozornosti/väčšieho sledovania, pretože si to určite zaslúži pozornosť. edit: dobre, to nebolo vtipné a teraz neznášam jednu postavu, ktorú som si veľmi obľúbil. Skúsenosť bola skvelá a Yuu budem navždy milovať
MILUJEM TO! Páči sa mi, že každý deň má 5 kapitol, takže si hru môžem užiť bez toho, aby som bol netrpezlivý, a naozaj sa mi páči príbeh, okrem hlavného príbehu je tu aj vedľajší príbeh pre každú postavu a tiež sa mi veľmi páči umelecký štýl hihi.
Koľko minút musím čakať v časti „poznámka“, aby som mohol začať hru? Len sa pýtam, už sa neviem dočkať, kedy si to zahrám. Už strácam trpezlivosť 😭
Toto je jedna z najlepších vizuálnych románov, aké som kedy hral. Aby ste to dokončili, nemusíte mať peniaze a núti vás to premýšľať. Na túto hru zatiaľ nemám žiadne výhrady.
Toto je skvelá hra, naozaj milujem umelecký štýl, je taký osviežujúci a je to taká dobrá hra, TOTALNE odporúčam!(≧∇≦)b
Najprv!! (*´ω`*) Upravím neskôr, keď hru dokončím, ale verím, že táto hra bude úžasná ako ostatné hry SEEC ESC-APE!! Najmä pokiaľ ide o príbeh, tajomstvo a postavy, rovnako ako v iných hrách! Tiež ďakujem sm za preklad tejto hry, patrí vám moja veľká vďaka!!! 💕💕✨✨
Je to skvelá hra. Všetky postavy sú jedinečné a príbeh má svoje zvraty a prekvapenie!* s. Jediná vec, ktorú by som chcel pridať, je aktivácia účtu Google Play, aby sme si mohli uložiť svoj pokrok, keď odinštalujeme alebo zmeníme telefón. Okrem toho 5 hviezdičiek! (*Vtip pochopíte, keď si ho zahráte.)
Majstrovské dielo, vytvorte viac takýchto hier.😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Neustále zamŕza na úvodnej obrazovke alebo sa načítava na čiernu obrazovku alebo jednoducho padá
TSUMUGU LOGIC Eventyr viuz
veľmi cool, čistá grafika a páči sa mi ich výraz
Zatiaľ je hra skvelá a veľmi zaujímavá, ale som len pri 1. kapitole.
Je to naozaj zábavné a postavy a hrateľnosť sa mi veľmi páči. Nie som si istý, či je to aplikácia alebo je môj telefón chybný, ale v prvý deň hrania som z neho vyšiel a potom som sa vrátil a správalo sa, akoby prešiel celý deň a dalo mi bonus „hrať dva dni“ ako aj ďalších päť lístkov. Keď bol vlastne ďalší deň, gacha tvrdil, že je noc a moje lístky sú prázdne. Nie som si istý, na ktoré časové pásmo je hra nastavená alebo prečo sa nespája s časom môjho telefónu.
Ahoj SEEC! Dobrá práca s prekladom, skutočne vylepšený v porovnaní s predchádzajúcimi hrami
Som trochu sklamaný, že hra neobsahuje žiadne hlasové prejavy Príbeh ma stále baví. Edit: Teraz dávam tejto hre 3 hviezdičky, pretože medzi verziou pre Android a IOS je obrovský rozdiel
Zatiaľ dávam 5 hviezdičiek... pretože som čakal na preklad tejto hry ♡ Ďakujeme, že ste rok 2020 urobili o niečo lepším!!
Ani sa to nezačalo. Všetko, čo bolo povedané, bolo, že hra sa zastavila.
Prvý dojem z hry je dobrý, má dobrý dizajnový charakter a osobnosť, umelecký štýl je ako osobná hra a veľmi sa mi páči!
Naozaj sa mi táto hra páči!!Konečne hra, v ktorej som väčšinu času nebol zmätený kvôli toľkým tlačidlám. Hra je veľmi dobre usporiadaná. Páči sa mi, aká je jednoduchá. Veci, ktoré idú von, neprerušujú cestu Väčšinu času čítam hlavný príbeh.A takto sa mi to páči.A zápletka..Nie som v polovici, takže o zápletke nemôžem nič povedať.Toto doplním neskôr.Zatiaľ dobre. A mal som celú dobu pravdu!! v kapitole 2. Celkom zábavné!!
Je to vlastne zaujímavá hra. Nemôžem sa však dočkať zajtrajška lístkov. Lístok by sa mal dopĺňať sledovaním reklám.
TSUMUGU LOGIC სათავგადასავლო fghe
Bolo tam napísané, že ak chcem hrať na inom zariadení, mám vydať ID prenosu. Žiadam e-mail zákazníckeho servisu, aby mi vysvetlil, čo by som s tým mal robiť, ale nedostávam žiadnu odpoveď. Pretože neexistuje žiadny krok za krokom na vykonanie tohto Transfet ID a nevidím žiadny ID kód. Prosím pomôžte.
Aj keď je príbeh dobrý, hru opäť prenasleduje malé množstvo lístkov získaných každý deň v kontraste s množstvom etáp, ktoré musíte dokončiť;-;
Túto hru hrám už niekoľko dní a zatiaľ je dobrá. Detektívky sú o niečo ťažšie ako väčšina ostatných detektívok, ktoré som hral, a preto boli naozaj náročné. Miloval som vzťahy Takiho so všetkými ostatnými, vďaka tomu bol príbeh zábavný. Takiho príbeh na pozadí je tiež zábavný, navyše je to zábavná hra. Som rád, že som sa rozhodol to vyskúšať! ❤