Post by imnerrimuldi on Mar 9, 2022 8:36:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Jump 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Jump 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csalások engedélyezése ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Jump 3D 2022 version ▞▞▞
Egy hónapja játszom, és annyit tesz hozzá, hogy néha az üveg nem mozog túl könnyen, hogy miért adtam 3 csillagot
Ez a játék egy probléma, annyi hirdetés van, kérjük, javítsa ki a problémát azon kívül, hogy az emberek ne töltsék le. Szeretném, ha a játék fejlesztője válaszolna nekem, mert nagyon nem tetszik, hogy ez a játék, pls nem látom Bármilyen fejlesztés ez a játék komolyan bosszantó, kérem a probléma címe javítsa ki a problémát, 5 csillagos értékelést adok, ezért kérem vegye fel velem a kapcsolatot, kérem a címet, mert csalódott vagyok ebben a játékban.
Túl sok hozzáadás
Nagyon rosz nemis értem hogy tehetek fel ijen rosz játékot😈
Ez nagyon jó
Imádom a játékot! Ez nagyon SZÓRAKOZÁS!!! Nagyon nehéz, de imádom!
Szerintem ez egy tökéletes játék én nagyon imádom
Ha ha ez fone
Elég egyszerű hangeffektusokkal és szórakoztató interakcióval ugrálás közben. Nincs stressz, hogy megfeleljen és legalább napokra elakadjon 😆
Nagyon szeretem ezt a játékot, volt egy ilyen játék, de fizetni kellett a kapott palackokért, szóval nagyon szeretem ezt a játékot, túl sok volt benne, ezért csak négyest adok rá
Imádom a játékot, mert tudok üvegként ugrani, de nem az igazi, de bárcsak az lenne, de legalább az üvegek ne ugorjanak el
Imádom ezt a játékot, de már unom ezt a játékot. Csinálhatnak néhány versenyt néhány játékos között, és ismét kinyithatnak 3 palackot, és nincs verseny, és amikor játszunk néhány pályát, unatkozunk, és ebben a játékban nincs semmi, és megtarthatnak néhány minijátékot, és én nem szeretem a grapchist is. Ezért azt kérem, tartsa meg a versenyeket vagy bármi mást a játékosok között, és állítsa be szépen a grapchit, és tartsa meg a minijátékokat is, és még egyszer, sok érdekesebb frissítést. Köszönöm iam rating4star
Ha tehetném, 0 csillagot adnék rá. Igen, megértem, hogy pénzt kell keresniük a hirdetésekkel. De akkor adnak ki hirdetéseket, amikor NEM kérem. Vannak jutalomhirdetések, de attól függetlenül adnak hirdetéseket, hogy kap-e jutalmat vagy sem.
Ez egy szórakoztató játék... Imádom
Olyan ez, mint egy unalmas, mert túl sok hirdetési számlát kap az első rész.
Ez a játék nagyon szórakoztató, ezért játsszon most!
Sok hirdetés nem ajánlott
Ez egy szórakoztató játék, nagyon szeretem, de nem adtam rá 5 csillagot, mert amikor nyertem, nem adott nekem érméket, és nem kaptam egy hirdetést, hogy érméket és egy új palackot kapjak, és nem adta meg, de továbbra is ajánlom. ez a játék.♡♡♡♡♡
Hát szerintem nagyon béna üvegek vannak benne, és bénák a pályák is! Ja, meg tele van reklámmal! Törölöm, és letöltöm a Bottle Flip 3D-t
Ez a játék annyira szórakoztató, általában annyira unatkozom, hogy felkapom a tabletemet játszani akartam valamivel, de nem volt játékom, de szeretem az üvegeket forgatni, így sokkal jobb játékban csinálni, így amikor letöltöttem ezt a játékot Annyira szórakoztató volt, hogy egész nap játszom vele, és ez a játék nem rontja el az agyad, mert gondolnod kell, hogy hova fogsz fordítani, és mindenre, szóval olyan, mint egy matematikai játék, de nem matematikai játék, ezért töltsd le A mai játék nagyon szórakoztató lesz, ígérem
Bottle Jump 3D Spillehall pup
A játék eleinte rendben volt, de nem a legjobb. Őszintén úgy gondolom, hogy az új palackok ára nem emelkedhet, és javaslom a flakonflip 3d-t, aminek 300 szintje van, és jobb a slotja, mint ennek a játéknak.
🙂👍😉
Ironwatch: Turn-Based RPG RPG gju
Szerintem jó ez a játék...... reklám az természetesen van benne ........én sokszor játszok ezzel a játékkal......
Ez nagyon klassz, de kicsit 🙂💗
Bottle Jump 3D Arkádové qgd
Tele hirdetésekkel. Nem tudod élvezni a játékot. Az első 5 percben idegesítettem. Emiatt közvetlenül eltávolították
Ez egy nagyon jó játék 💯💜
Szuper csak sok a reklám
jó csak sok a reklám és hát és szóval nem tudom miért de nem baj 🙂
Túl sok hirdetés. 20 másodpercenként vagy annál kevesebb másodpercenként egy nem szórakoztató, és túl egyszerű/buta játék ahhoz, hogy fizessenek érte.
Tat
Ez egy nagyon jó játék, de kell egy csavar, így számomra 4 csillagos
Baromijo de sok reklámvan de csak ajánlanitudom
Rendben van, de nem a legjobb
Ez a vízmelegítő
Túl sok reklám. Minden második szint után kapsz egyet anélkül, hogy kihagynád. Emiatt nem bírta 3 percig játszani.