(Android/iOS) Yapon Əlifbası, Yapon Yazılarının Yazılması sonsuz sikkələri kodlayır
Mar 9, 2022 8:33:52 GMT -5
Post by imnerrimuldi on Mar 9, 2022 8:33:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Yapon Əlifbası, Yapon Yazılarının Yazılması ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Yapon Əlifbası, Yapon Yazılarının Yazılması IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz sikkələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Yapon Əlifbası, Yapon Yazılarının Yazılması 2022 version ▞▞▞
Bu, Yapon dilini yeni başlayanlar üçün indiyə qədər tanış olduğum ən yaxşı proqramdır. Məncə hər kəs üçün çox faydalı və yaradıcı proqramdır..😍😍😚
Bu dəhşətlidir. Dediklərini yazdım amma onu silməyə davam etdi bu dəhşətli proqramdır istifadə etməyin vaxtınızı itirməyin onu yazmaq üçün adlanan proqram var Yaponca Mən tamamilə ona üstünlük verirəm ki, heyrətamizdir, gedin ondan istifadə edin.
Vay indi mən Yapon sözünü necə yazacağımı bilirəm, bu proqrama görə təşəkkür edirəm, indi onu endirin
Bu, həqiqətən yaxşıdır və həqiqətən asandır.
Endlish çox yaxşı yaza bilmirəm. Demək istəyirəm ki, bu proqram mənim üçün çox yaxşıdır. Bu proqram sayəsində meyl yaxşıdır
ƏN YAXŞI TƏTBİQ. MƏNƏ ƏLİFBANI BÖYÜK ZAMAN YAZMAQDA VƏ ƏLDƏ TUTMAQDA KÖMƏK ETDİ!!!!!!!!!10 STARRR
Japonska Abeceda, Pisanje Japonskih Pisem Izobraževanje ojak
Çox çətin və çətin. Bu proqram sizin əl yazınızla bağlı gülünc dərəcədə seçicidir və nəticədə çox əsəbi olur.
Exelent app Tədris üçün ən yaxşı üsul
Çox faydalı və istifadəsi asan proqram!
onların yazdıqları və səni kaji yazdırdıqları üsul ən yaxşısı deyil, bu, əladır, amma sərt sətirlərlə və heç bir yumşaqlıq olmadan öyrənmək daha çətindir, mən orta səviyyədədir, ona görə də əsas kaji və bir neçə söz bilirəm və bu kaji məni həqiqətən çaşdırdı . ümid edirəm bu faydalıdır xx
Mən animw izləyicisiyəm və illərdir Yapon dilini öyrənmək istəyirdim və bu proqramı və onun AMAZING mütləq 5 ulduzunu tapdım və sadəcə təşəkkür etmək istəyirəm.
Yapon dilində danışmadan əvvəl istifadə etmək üçün çox faydalı bir vasitədir. Bu sizə öyrənmək üçün asanlıqla istifadə edilə bilən çox səliqəli şəkildə təşkil edilmiş əlifba verir. Mən bu proqramı başlayan və yapon dilində danışmazdan əvvəl onların simvollarını öyrənmək istəyən hər kəsə tövsiyə edərdim.
Totemo yoi
Bu, çox yaxşı bir proqramdır, mənə çoxlu məlumat verir, tətbiqdən təsirlənirəm, çox yaxşıdır və mənə çox məlumat verir.
Yaxşı əl yazısı ilə yazmayan insanlar üçün yaxşı proqram 😏
Mən bu proqramı çox sevirəm Bu, mənə Yapon dilini öyrənməyə kömək etdi 😊😊😊
Həm hiragana, həm də katakana əlifbasını öyrənmək üçün çox yaxşı proqram ⭐⭐⭐⭐⭐!!!
የጃፓን ፊደል, የጃፓን ፊደሎች ጽሑፍ ትምህርት fwl
Bu proqramı bəyənirəm
Bir dəfə kimsə mənə dedi ki, dünya məni yuvarlayacaq, mən tövlədəki ən iti alət deyiləm
Bu proqram öyrənmək və yazmaq üçün çox faydalıdır
Ən yaxşı Yapon hiragana və katakana əlifba məşqçilərindən biri!Xüsusilə cib telefonu qələmindən istifadə. Fərdi test seçimini çox bəyəndim.
onların əlifbalarını asanlıqla öyrənə biləcəyiniz yaxşı proqramdır
Əla... Öyrənmək çox asandır... 5 ulduz.
beş ulduz!!Mən həqiqətən çox Yapon hərflərini öyrəndim!!Onu öyrənmək çox asandır!!Buuut çoxlu reklam göstərir buuut Hələ də buna dəyər!!
Mən bu proqramı sevirəm ☺️💖
Çox asan və çox faydalı v istənilən vaxt məşq edə bilər, kağız və qələmə ehtiyac yoxdur
Niyə kanci yoxdur, mən buna nifrət edirəm
Yapon dilini öyrənmək və yazmaq üçün yaxşı proqramlar
Mən bu dərsi öyrənməkdən çox zövq alıram.
Yaxşı proqram um..amma mən həqiqətən hiragana və katakananı öyrənə bilmirəm, çünki valideynlərim mənə icazə vermir və mən sadəcə tay dilini öyrənirəm, lakin bu, muzukasii kimi çox çətindir!
超级无敌难用,去找其他的吧
Bu proqramı bəyənirəm, lakin öyrənməyə həvəsləndirmək daha əyləncəli ola bilərmi?
Təcrübə etmək əyləncəlidir və personajları yadda saxlamağa kömək edir.
Başlayanlar üçün faydalıdır. Mənim üçün bu, çox gözəldir. Mən sizə məsləhət vermək istəyirəm ki, əlifbaları öyrənmək üçün bu proqramdan istifadə edəsiniz.
Düşünürəm ki, bu proqram Yapon dilini öyrənmək istəyənlər üçün yaxşıdır, hətta Yapon uşaqları da istifadə edə bilər, mən dünən yükləyirəm, 5 hərf öyrəndim, çox gözəldir
Bu proqram Yaponiya dilini öyrənmək üçün faydalıdır. Əla🤩
Mən sizin hər iki əlifbanı öyrənə bilmənizi və onları mükəmməl şəkildə necə yazmağı izləyə bilmənizi sevirəm. Lazım gələrsə, öyrəndiklərinizi görmək üçün bir test var. Və buna bənzər bəzi videolar da var ki, baxa bilərsiniz.
Bu çox sadə proqramlardır
Maciwww
Ən yaxşı proqram! Bu proqram üçün çox sağ olun, mən onu sevirəm! Bu, mənə Kanci və başqalarını necə yazmağı və oxumağı öyrətdi... Bu COVID-19 pandemiyasında sizə uğurlar arzulayıram : ) : ) : ) Onu kiçik MB saxladığınız üçün təşəkkür edirəm, demək istəyirəm ki, planşetim indi həqiqətən yavaşdır, ona görə də düşünürəm Yenisini alacam.
işləməyəcək
Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game Pustolovske igre qmg
Çox dəqiq! Bu proqramdan məmnunam
Yapon yazı bacarıqlarını öyrənmək üçün çox faydalıdır
yaxşı
Yapon katakana və hiragana öyrənmək üçün ən yaxşı proqramlardan biridir. Amma sizdən xahişim odur ki, gözləri qorumaq üçün kanci də əlavə etməlisiniz və həmçinin qaranlıq mövzu əlavə edin.... 🤔
kiçik xəta: り üçün vuruş sırası əvəzinə リ göstərdi.
Əla👍👍
Bu proqram çox faydalıdır
Hiraqana və katakananın əsaslarını öyrənmək üçün proqramı yükləmək lazımdır.
Oy ən yaxşısı. AIt həqiqətən mənə öyrənməyə çalışdığım yapon dili haqqında daha çox məlumat əldə etməyə kömək etdi