Post by imnerrimuldi on Mar 9, 2022 8:24:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ više bodova hak ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Sjajna igra, ali mora se povisiti na razini ili će je uništiti drugi koji imaju višu razinu
Nisam znao da sam ovoliko glup dok nisam započeo ovu igru... btw najgora podrška igrica ikada 😐
Počeo sam danas, još ne mogu prestiž bez plaće za igranje... Vidjet ćemo kako će biti kad budem napredovao dalje kroz igru, ali to je doslovno vaš standardni uspon empires ili age of empires stil igre.
Cool
Modovi nedostupni. Dopustite igračima da uz njihovu pomoć istjeraju nove igrače iz igre. Igranje igre je sranje. Funkcija chata je počela zabavno. Imao potencijal.
라이즈 오브 엠파이어 전략 xzfp
Dobra je igra dok ne dođe dio novca...onda se isplati pobijediti
Stvarno dobra igra za prolaznost Isprobajte, svidjet će vam se. Tko zna, možda se i pridružiš mom klanu!
Dobar, ali naporan posao, potreban je gumb za pauzu, tako da kada ne možete igrati, ne izgubite ništa od svoje dobro zarađene robe.
Sviđa mi se cjelokupni napredak, ali igra je pomalo dosadna. Ne postoji strategija napada osim moći. Došao sam na prilično visoku razinu i sada sam samo velika meta viših igrača. Toliko sam često napadnut da nemam resurse da mogu izliječiti svoje trupe koje su potrebne da pokušam dobiti više resursa. Ja sam dio saveza, ali smatram da vas to čini metom jer će se ljudi teleportirati na rub vašeg teritorija, napadati sve i teleportirati se dalje.
Igra je ugodna, ali budite svjesni trošenja novca, kroz ažuriranje koje me zaključava danima, što ću pripisati programiranju, poteškoće s korisničkom uslugom, izgubio sam puno energije itd., što košta novac i vrijeme, Google odgovor je da vi kao kupac morate platiti više da vratite tu snagu itd. po drugi put, umjesto da pokažete dobro lice i riješite probleme koje su programeri izazvali, drugi račun se i dalje blokira unatoč novcu potrošenom na njega, tako da ovo je upozorenje.
dragi programeri. jeste li znali da je protuzakonito lagati u oglasima? jer upravo to radiš. vidimo sadržaj igara starije dobi od imperija, ništa od toga nije u stvarnoj igri. ova igra se očito plaća za pobjedu i općenito je dosadna.naravno da je stroj za novac. čini se kao da je sve što ste uložili otišlo u marketing umjesto u razvoj igre. molim vas skinite ovu idiotsku stvar s tržišta. s vama od srca, mat
Samo zapamtite, to je ratna igra i potrebno vam je dosta strpljenja za uzgoj vašeg dvorca, stvari se ne kreću brzo i obično je potrebno neko vrijeme da nabavite zalihe, osim ako niste voljni potrošiti nešto pravog novca.
Plati za pobjedu. Bit ćete ubijeni nakon razine 5, rast je brzinom puža. Zahtjevi Alliance min oduzet će vam život. Dobio posao? Šteta previše tužno. Imaš fam? Nema šanse Joé. Prijatelji? Savez je tvoj prijatelj. Zamislite doba carstava, ali s mikro transakcijama ratova zvijezda s kojima vas svi ubijaju; jer su kupili stvari za koje su obično potrebni tjedni. Oh i sva plaća za osvajanje milijunaša plijeni te i koristi te kao farmu. Učinio bih da ova igra nestane u trenu! 0☆
Jednostavna i zanimljiva!!
Grind je u redu, ali se ipak isplati igrati ako želite brzo dobiti statistiku
Rise of Empires: Ice and Fire Παιχνίδια στρατηγικής bnao
Sviđa mi se, ali kada sam slučajno izbrisao igru, nisam mogao nastaviti tamo gdje sam stao kada sam je ponovo preuzeo
U redu da prođem vrijeme, ali savezi su me izbacili jer nisam igrao 24 sata dnevno samo su mi uništili igru. Radim za život i ne mogu se igrati cijeli dan 😒. Igrao sam kako bih se pokušao zabaviti tijekom stanke, epskog neuspjeha.
Čini se u redu, ali je s vremena na vrijeme prilično kvaran i bugljiv. Mislim da sam trebao dobiti nešto plijena u godišnjoj poklon kutiji, ali mislim da nije upalilo. Ne mogu shvatiti kako kontaktirati podršku.
Vrh
Puna plaća za pobjedu u igri klona
Igra je sranje ako nisi u dobrom klanu.
Najgora usluga za korisnike u bilo kojoj igrici koju sam ikad igrao. Često ne pročitaju pitanje i odgovore na krivo pitanje. Greške u igrici i kupnja pogrešne stavke, ali nikada neće riješiti problem. Samo dva puta u više pokušaja netko je bio od pomoći. Jednom su mi više puta rekli da lažem da bi nakon trećeg ili četvrtog puta shvatili da nisu u pravu. Onda su rekli da su dodali nedostajući exp, ali to je bilo toliko kasnije da ne znam je li ili nije.
Nekoliko puta mi je došlo do greške na računu i bezuspješno sam se obratio. Služba za korisnike apsolutno nije od pomoći. Pokušavam otkazati naplatu 2 mjeseca i čini mi se nemogućim.
% istraživanja zmajeva je daleko, može reći 10%, dok je zapravo 1-2%. Plaćanje za igru da biste se mogli natjecati na bilo koji način. Neke stvari nestaju na vašim kartama, što vam može dati razne resurse.
Prilično dobro do sada! Ažurirati ću što više igram. Ažuriranje: Stvorio sam savez, koji je koštao 2000 dragulja, a zatim sam ga nazvao Tacopia. Međutim, nakon što sam stvorio savez, promijenio je ime u zadani naziv u skladu s redovima Saveza s brojevima koji slijede, a ne onim za koji sam ga postavio. Vrlo neugodno jer sam morao potrošiti još 500 dragulja da ga vratim u Tacopia. Vrlo iritantno.
Zasad ok
Igrao sam slične igre i smatram da mi je ova ugodnija. Izgradnja bez kupnje prilično je jednostavna i nije frustrirajuća kao druge igre. preporučam.
Rise of Empires: Ice and Fire Strategiya ofc
Tldr: Igra je nemoguća za pridošlice osim ako nemate previše novca. Kao pridošlica, možete uspjeti samo ako potrošite novac kako bi vaš grad bio zaštićen do visokih razina, jer se stariji igrači mogu teleportirati na vašu stranu i vrijeme napada je previše nisko, kada konačno imate resurse da nešto razvijete, netko dođe i ukrade vas, a vi nemate načina da zaštitite svoje resurse, samo mehanizam savezništva, ali nijedan dobar savez vas neće prihvatiti ako ste kontinuirano napadani
Uobičajena plaća za pobjedu ili vječno čekanje igre, ništa osim grafike zapravo nije dobro..
Imam problem igra me uvijek izbaci svaku minutu ali grafika je dobra dobra priča zadrži molim te riješi problem dobra je igra ali problem
Igra je oke ali neće da učita uopće ne mogu je igrati ne znam zašto
Dobra igra igra treba više rada resurse je lako iscrpiti
Slično drugim strateškim igrama izgradnje, favorizira ljude koji plaćaju, ali ne tako loše kao većina.
Plati za pobjedu..
Upravo sam započeo ovu igru, za sada je dobro. Ako želite napredovati u ovoj igri, budite spremni isprazniti svoje novčanike. Inače je prilično zabavno u početnim fazama s pristojnom grafikom 😎
Dobra igra
Nije loše
Ova igra je dobra pomalo spora ali i prilično detaljna.
ทีมทำอาหาร - เกมร้านอาหารของเชฟโรเจอร์ อาร์เคด byqf
Ali što sam napravio nezakonito ili što sam prekršio propise, samo sam igrao igru, molim te objasni mi!!!
Bilo bi lijepo imati malo više slobode za prikupljanje drva i drugih resursa, a da ne morate sve otključati
Toppp
To je u redu igra. Prilično je dosadno da budem iskren. Nakon što ste igrali mnoge od ovih vrsta igara, ovo je vjerojatno na donjem dijelu popisa kada su u pitanju intrigantne i zabavne. Dao sam mu tjedan dana igranja prije nego što sam napisao recenziju i jednostavno ne privuče vašu pozornost i natjera vas da ga poželite igrati. Bit će deinstalirati i pronaći bolju igru.
jh
Tko jl RR p luke li iii z po po ruku li KK je u li tko je to il kut RR r ju zu iii ću iz Iu u iii z li jl li kutu e htio je tur to iit li iii j5i pp žut po je li li on i po u li u julu li iii HŽ RR Reju županije ej li kroz ž žut li su ži je žr li ž županije o je zu Rh.
Prilično dobra igra, volio bih da ne kontroliraju sve i puštaju vas da sami shvatite neke stvari. Ali definitivno pomaže da se sve shvati. Mikro transakcije i vrijeme čekanja su loši, ali cool igrati bez kupnje